Monday, July 28, 2014

{Special Entry} Selamat Hari Raya Aidil Fitri

Hye Readers,




Kepada yang ada FB aku, mungkin korang akan mendapat similarity update status dan juga entry ini. Korang boleh anggap ini sebagai entry copy paste tapi masej yang aku sampaikan tetap sama. dikesempatan ini aku ingin mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua yang mengenali diri diri seraca virtual ataupun online. 

Andaikata ada tersalah kata,terkasar bahasa, berbeza pandangan atau gurauan yang melebihi batas anda, dengan ini saya secara rendah diri ingin memohon maaf kepada semua. Harapan saya agar kita semua dapat bergembira di hari raya ini tanpa ada sebarang kejadian yang tidak diingini berlaku.Akhir kata Selamat Hari Raya dan jangan lupa "Selfie" di pagi raya...

Regards,
-Strider-

18 comments :

  1. selamat hari raya. tak dapat nak berselfie sbb front camera tak berapa cantik. hahaha...

    ReplyDelete
  2. Salam ceria Aidilfitri bro Strider.. Selamat berhari raya... :) :)

    ReplyDelete
  3. Selamat aidilfitri dan maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya Strider...

    ReplyDelete
  5. dh nampak awal2 walaupun di saat2 raya blog dh tak dilayan. hehee.. selfie tak hingat dunia thn ni. ahahaha. #Selamat hari raya juga buat lan ! nk duit raya. hehee

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya maaf zahir batin Lan! Hehe dah raya ke6 baru nak wish!

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya.... maaf zahir dan batin... jangan lupa jemput saya klu buat open house... :D

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya juga ... mohon maaf andai ada komen2 yg terasa hati ...

    ReplyDelete
  9. salam. selamat hari raya awak..salam kosong kosong :))

    ReplyDelete
  10. amboi.. siap ada special entri.. hehe
    salam aidilfitri jugak..

    ReplyDelete
  11. Selamat hari raya Lan....maaf zahir batin eh...

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Azlan sekeluarga... K idah mohon maaf andai ada terkasar bahasa... :) kosong2 yer…

    ReplyDelete
  13. Salam Aidilfitri.. singgah2 beraya di Syawal ke 9. Salam kosong2.. :) :)

    ReplyDelete
  14. Hensem aaaa brader yg kat gambar tuu...ekekekekekeke... :D

    ReplyDelete
  15. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin. Tuh gambar tahun bila?

    ReplyDelete