Wednesday, July 9, 2014

#1449 - 5 Gambar Reaksi Penyokong Apabila Brazil Kalah

Hye Readers,

Let the picture tell you the story.











Ini merupakan gambar yang paling menyentuh perasan aku. Mungkin ini World Cup terakhir bagi pakcik ini tapi sayangya ianya berakhir dengan kenangan pahit dbenam Germany 1-7 di laman sendiri.

Regards,
-Strider-

38 comments :

  1. Terkejut juga Brazil boleh kalah teruk...

    ReplyDelete
  2. alahai..wlpun x sokong brazil,tapi dapat rasakan btapa hancur harapan pnyokong..hurmm

    ReplyDelete
  3. saya siapkan juadah sahur agak terkejut. uh..sabarlah apa nak buat teruk dalam arena dunia bola sepak tahun ni ya

    ReplyDelete
  4. namun begitu terimalah hakikat apa yang telah ditakdirkan..Syabas dan tahniah Brazil.

    ReplyDelete
  5. Satu gambar yang berlegar di fb..gambar sorang mamat pakai jacket lepas cover jersi brazil masuk 2nd half

    ReplyDelete
  6. Satu gambar yang berlegar di fb..gambar sorang mamat pakai jacket cover jersi brazil masuk 2nd half

    ReplyDelete
  7. salam. no komen..tapi sedih pulak tengok wajah+ kecewa mereka :(:(

    ReplyDelete
  8. gambar pakcik tu paling sedih..dahlah ada iras felipe scolari

    ReplyDelete
  9. tak sangka brazil kena belasah teruk..gmb last tu sgt menyentuh perasaan..

    ReplyDelete
  10. perghhhh !! 7-1 ??? adoiii tak sempat tengok ... ngantuk sangat..... hampa gila lah rakyat Brazil....

    ReplyDelete
  11. ika dapat tahu brazil kalah ni daripada encik tunang pagi tadi...nasib tak menyebelahi brazil kan...

    p.s ika klik3 tabung nuffnang lan..

    ReplyDelete
  12. eerrmmm keciankan..nasib baik dpt sumbat 1 gol
    mmg teruk sgt dah..

    ReplyDelete
  13. Kesian dia orang kan...The most "memorable" game..he..he

    ReplyDelete
  14. Isi dua tabung petang di sini..

    ReplyDelete
  15. ramai yg tak sangka brazil kalah teruk ...

    ReplyDelete
  16. Sib baik akak x tgok ...kalau x memang sedih macam ni la..pas tu kena bahan kat opis...huh...

    ReplyDelete
  17. Sedih pulak bila tengok ekspresi muka org tua tu...

    ReplyDelete
  18. kesian pulak rasa... teruk dorang kena :(

    ReplyDelete
  19. alololo kesian tengok eksperesi muka masing-masing..Nasib baik orang tak minat bola ! :)

    ReplyDelete
  20. masing2 kecewa team kena titik 7 gol.

    ReplyDelete
  21. sure tkejut berok waktu tuh..
    tp jgn lepas ni jd lalang plak..hahaha..

    ReplyDelete
  22. penyokong German!!! tapi ksian gak r kt brazil..

    ReplyDelete
  23. tak apa. Cuba lagi untuk tempat ke 3 plak.

    ReplyDelete
  24. alahaiii... sadiss... wakakaka...

    ReplyDelete
  25. gambar yang ke bawah sekali paling kesian...

    ReplyDelete
  26. memang terkejut bila Brazil dilaukkan... huhu.. namun apa pun, yang diatas takkan selamanya diatas kan..

    ReplyDelete
  27. ahahahahahahaha....kesian penyokong brasil...hihihihihi... :D

    ReplyDelete
  28. setuju dengan lan yg gambar last tu. pakcik tu muka pasrah je. huhu

    ReplyDelete
  29. kesian pakcik tu dipujuk cucu.. mcm mister potatos la misai dia. hehe. dlm sejarah german jaringkan bola 7x

    ReplyDelete