Sunday, May 11, 2014

1408 - 3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney

Hye Readers,

Sukacitanya aku dengan ini ingin mengucapkan Happy Anniversary kepada Chipmunk and Barney dan lanjutan daripada itu, aku juga ingin menjemput korang untuk join GA yang dianjurkan oleh mereka. Pelbagai hadiah menarik menanti mereka yang bertuah. 


Syarat-syaratnya adalah seperti berikut :

1.    Follow SINI, Like SINI dan Add To Google+ SINI.
2. Buat satu entri yang bertajuk 3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney.
3.   Copy code yang disediakan dan paste di ruangan HTML.
4.   Tinggalkan URL Penyertaan di ruangan anda di ruangan komen. 

Untuk hadiah-hadiah yang ditawarkan, uolls boleh lihat di SINI. Dan InsyaAllah, hadiah-hadiah tersebut mungkin akan bertambah. 

Tarikh Tutup : 11 May 2014 (11.59 malam)

Regards,
-Strider-

AUTO PUBLISHED ENTRY

22 comments :

  1. selamat bersegment dan semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  2. lahh. kenapa tak perasan pon sebelum nih cik barney buat ga..

    btw goodluck!! :)

    ReplyDelete
  3. Good luck strider..Ngam-ngam je entry ni. Penutup ya...

    ReplyDelete
  4. Eh, giveaway kak Aisya kah? Ehee goodluck Lan! Macam dah terlepas je nak join ni haha

    ReplyDelete
  5. salam. alamak..tak sempat nak join la :( :(

    ReplyDelete
  6. Hei ,Salam perkenalan . Jom Join ~~

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-kcolly-by-syiera-firdaus.html
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/giveaway-cash-rm50-by-cik-ayue.html (31mei)

    ReplyDelete
  7. sggah sini dr segmen yg sama .. ^^ .. http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  8. Singgah membuat rondaan. Hikhik.
    Terima kasih sudi join.
    Good luck and all the best! :D

    ReplyDelete
  9. Gudluck lan!niesa malas la nk join GA ni mmg tau xkan bertuah punya...hahaha

    ReplyDelete
  10. gudluck lan.. sempat lg join eh

    ReplyDelete