Friday, March 14, 2014

#1376 - What if Flight MH370 is.....

Hye Readers,



Dah 3 entry berterusan aku cerita pasal MH 370 Insyallah lepas ini aku update pasal benda lain pulak. In a meantime #PrayForMH370 and keep connecting the dots...



Regards.
-Strider-

37 comments :

  1. bila teringatkan pesawat MH370,terfikir,apalah nasib penumpang2 pesawat tu..
    Teruskan berdoa.moga ada harapan untuk menemui mh370 tu..
    salam jumaat..

    ReplyDelete
  2. makin lama hilang, makin banyak spekulasi timbul.

    ReplyDelete
  3. just pray for the best and expect for the worst..

    ReplyDelete
  4. teruskan mendoakan mereka...harap lepas ni xde dah bomoh2 vvip muncul.. >_<
    click colgate kat sini.. :D

    ReplyDelete
  5. walaupun buat entri tak berkaitan MH370, tapi hati tak putus doa utk keselamatan mereka. Harap misteri ini terungkai dlm sehari dua ni..insya Allah!

    ReplyDelete
  6. Tertunggu-tunggu jawapan sebenar pesawat ni. Mcm2 cerita, tak dpt byg keluarga yang kehilangan. Chegu turut simpati

    ReplyDelete
  7. semoga dipermudahkan segala urusan mencari dan menyelamat.. keep on praying!!

    ReplyDelete
  8. Ya What If..Only GOD knows..

    ReplyDelete
  9. Semoga dipermudahkan segala usaha pencarian ini ya Allah... aamiin...

    ReplyDelete
  10. erm out topic..
    rasanya skrg org lg suka kisah raja bomoh..
    dari mh370..

    salam jumaat dan inti & visa

    ReplyDelete
  11. teruskan berdoa untuk MH370.. semoga urusan pencarian berjalan lancar dan dipermudahkan oleh Allah.. menabung visa untuk azlan.. :D

    ReplyDelete
  12. Hari ini sudah msk lapan hari..
    Semoga dipermudahkan.....

    ReplyDelete
  13. khabarnya sekrang ni, yg pemimpin negara saja sembunyikan perkara sebenar. hmm...

    ReplyDelete
  14. masih menjadi tanda tanya.. dh seminggu xdapat berita lg. hurm..
    nina dh tukar link blog. singgah sini klik nuff

    ReplyDelete
  15. the searching da masuk fasa baru kan..huhu..
    weird tragedy..ke mana la agaknya kapal tu..
    harap ditemui secepat mungkin..
    pray for MH370..

    ReplyDelete
  16. mari kita doakan agar di permudhakan urusan untuk mencari

    ReplyDelete
  17. Latest news is the plane was hijacked. Hope everyone is safe.

    ReplyDelete
  18. pelbagai kemungkinan yang berlegar2 dalam fikiran...semoga dipermudahkan pencarian kita semua....

    ReplyDelete
  19. walau mcm mana pun keadaannya harap2 dpt ditemui..skrg2nya tidaklah hilang mcm tu je.. v.v

    ReplyDelete
  20. kalau pesawat kargo, aku terbayangkan filem castaway (sampai terbawak dalam mimpi tu bro!)

    ReplyDelete
  21. Semoga cepat ketemu.....
    Skrg ni pula suspek mungkin rampasan.

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum azlan, sama2lah kita doakan pencarian pesawat MAS mh370 berjalan dengan lancar dengan izin Allah Taala. selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  23. ain pun pnah terfikir,, buatnya jadi mcm cerita LOST...

    ReplyDelete
  24. Macam logik jugak kalau MH370 ni hilang jadi macam flight dalam siri drama Lost tu. Ni dah seminggu lebih takda khabar berita lagi.

    ReplyDelete
  25. yeah. its puzzling now
    to many 'what if'

    hmm

    ReplyDelete
  26. Berdoalah untuk keselamatan mereka.

    ReplyDelete
  27. Ι loνe your blog site appearance, it's well-planned аոd the informatiߋn
    waѕ beneficіal too. I'm going to be bacfk for much more!


    Also visit my ρɑge: e cigg liquid ingredients ()

    ReplyDelete
  28. Semua mendoakan yang baik2 saja untuk mereka... Semoga cepat ditemui...

    ReplyDelete
  29. Semoga dipermudahkan segala urusan...aamiin....

    ReplyDelete
  30. Masih mengharapkan keajaiban berlaku
    #PrayforMH370

    ReplyDelete