Friday, February 28, 2014

#1367 - Sharnazz/Fauzi Nawawi Malukan Lelaki

Hye Readers,

Gambar Ihsan Google
Aku rasa korang semua dah tahu yang antara perbalahan tentang Sharnazz Ahmad dan Fauzi Nawawi yang semakin luas diperkatakan. Ia semuanya bermula apabila Sharnazz didakwa memarahi dan memaki Lisdawati yang juga merupakan isteri kepada Fauzi (Klik Sini)

Maka bermula laa episod drama 2 jejaka ini, episod-episod yang disampaikan melalui statement mereka di dalam portal hiburan termasuk juga media-media social.  Antara episod kisah mereka adalah seperti di bawah ;-

Episod 1 :
Sharnaaz Ahmad Dakwa Digelar “Anjing Kurap” Oleh Nisdawati Dan Fauzi Nawawi
Episod 2: 
Episod 3:
Episod 4: 
Sharnaaz Buat Pemeriksaan Otak, Lulus Dengan Hensemnya!!!

Itu merupakan 4 cerita yang aku jumpa kat dalam internet. Apa yang memalukan ialah perbalahan mereka ini tidak ubah seperti sikap budak-budak dan langsung tak mencerminkan watak sebagai lelaki seperti yang selalu mereka lakonkan.

Apa masalahnya dorang nak pergi jumpa face to face and settle this like a gentleman. Mungkin mereka tidak se-gentleman seperti watak-watak yang mereka lakonkan ini. Sorry to say this tapi mereka berdua nie tak ubah seperti budak-budak perempuan bergaduh.hahahha

Regards,
-Strider-

38 comments :

  1. serupa malaun da...

    aku baru tau semalam, tiba2 tergerak nak ambik tau. tapi kau rasa, kontroversi ni ada kaitan tak dengan drama diorang (sharnaaz - lisda) yang tengah tayang kat asstro tu? aku lupa pulak tajuk. aku syak benda ni macam publisiti tersembunyi je.

    ReplyDelete
  2. HIHII.. ssh klau gado gune media ni.. be matured la kn ?

    ReplyDelete
  3. tak pelik ke.. Fauzi n wife ramai musuh.. dulu dgn Rita,Nadiah & pastuh few gossip ttg fauzi... sape sebenarnya yg bermasalah

    ReplyDelete
  4. saya pon tak faham..apa ke susah sangat nak bersemuka... naik muak dengan mereka2 neh.. dah lah saya memang tak minat dengang mereka semua..hehe

    ReplyDelete
  5. Ape kes eh dorg ni?tau pasal shanaz check otak je...hehehe...

    Click inti utk awk... :)

    ReplyDelete
  6. Ini nak publisiti murahan ... macam jual kain kat pasar malam, tak laku kasi riuh untuk lariskan jualan...

    ReplyDelete
  7. betul tu la.. tak profesional la main gaduh-gaduh macam ni.. elok face to face je da bincanglah elok-elok.. menabung inti.. :D

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum.. datang melawat belog.. bru tahu kisah tu , sila kunjung ke belog kite pulak..

    ReplyDelete
  9. Aku rasa, perkara ni susah nak selesai jika ada sifat keegooan & dendam kesumat dari mana2 pihak... mmg memalukan jika perkara mcm ni jadi besar. Harap2 dpt diselesaikanlah dgn cara yg baik...

    ReplyDelete
  10. Ida dah baca report Fauzi ni... klu dia gentleman dia akan cerita habis dalam report apa sebab Sharnaaz mengamuk dgn bini dia. Ini dia ambil sekerat2..hanya paparkan ugutan Sharnaaz saja, klu takde sebab tak kan si Sharnaaz tu mengamuk...

    ReplyDelete
  11. Sebab tu tak selera tengok cite jebat. Entah ape2. Same je pun nisdawati tu. Dia yang gaduh, ngadu ngan laki pastu jadik sampai gaduh besar camni. Senang cerita dua2 pihak entah ape2. hahahha.

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum azlan. haha sheila tak tahu sangat pasal ni. malas nak masuk campur. ada pula nak gaduh2 kan. dah besar mak bapak orang pun. haruslah berbaik dan saling menasihati. semoga depa ni terbuka hati nak saling bermaafan. in shaa Allah

    ReplyDelete
  13. Menyampah aku kisah2 artis ni. Malas nak ambik port. Buat sakit otak je.

    ReplyDelete
  14. betul tu... nape x face to face je.. kan senang... dok ckp belakang2 jer x guna.. huhu...

    ReplyDelete
  15. jumpa depan2 conpem gaduh tarik rambut..hahahaha

    ReplyDelete
  16. artis dgn kontroversi mmg tak dpt dipisahkan

    ReplyDelete
  17. erm..inilah namanya dunia artis :P

    ReplyDelete
  18. haha..kelakar je baca statement kat atas. ego punya pasal. masing2 xmo mengalah. biarlah, kita sedang menyaksikan drama telenovela ni.

    ReplyDelete
  19. hahaha... jadi bahan satu malaysia mereka ni..... tak gentleman langsung.... yang dah tua pun perangai macam budak2....

    ReplyDelete
  20. cadangan dlm perenggan terakhir tu, zam setuju..

    ReplyDelete
  21. yezza.. benda boleh setel baik sebenarnye.. tapi..... haisshhh

    ReplyDelete
  22. sakai betul kan hahahha.
    Retis, biasa lah xD

    ReplyDelete
  23. jangan bertumbuk bila bersemuka sudah...

    ReplyDelete
  24. aku kalau bab artis2 ni, malas nk ambil tahu.. tak berbaloi nk baca.. hahahaha.. biarkan mereka dengan dunia mereka..

    ReplyDelete
  25. Setuju Strider..Kita pun tak faham mengapa perlu jadi macam budak-budak. kan dah dewasa semuanya...Hmm..salam sabtu ya!!!

    ReplyDelete
  26. salam perkenalan,
    661 done follow sini
    dari ‘Ekspresi Terhebat’ En.Khir
    terus terjah kesini :)

    ReplyDelete
  27. Hahahaa.. aku tak follow pun ... malas tgk gaduh2 macam ni... lagi2 dua laki huhuuu :P

    ReplyDelete
  28. Macam2 lah retis nih. Masing2 tak nak mengaku kalah.

    ReplyDelete
  29. settle secara baik tu lebih baik kan daripada nak gaduh2 tikam lidah camni huhuhu..malu je...

    ReplyDelete
  30. Artis sendiri yang create persepsi negatif pada mereka... tak profesional lgsg...

    ReplyDelete
  31. dah tua tua bergaduh...malu la sikit

    ReplyDelete
  32. Aduhai.. Mmg musim artis gduh kot skrg ni..

    ReplyDelete
  33. memang pun dah macam budak2 je bergaduh nya..

    ReplyDelete