Thursday, December 26, 2013

1322 - INTI Cycle 1 Degree Extension

Hye Readers,

Alhamdulillah sekembalinya aku dari Johor Baru pihak Nuffnang telah memberti satu kempen CPUV kepada aku. Kempen kali ini datang Dari INTI Collage dan ia merupakan CPUV yang ketiga dari INTI untuk aku.


Jadi apa promosi yang terbaru dari INTI Collage ini? INTI International College ini menawarkan Bachelor's Degree in Graphic Design. Bantuan kewangan untuk pinjaman PTPTN, Skim Bayaran Bulanan, dan Biasiswa disediakan.

Jadi kepada mereka yang nak tahu dengan lebih lanjut tentang program yang ditawarkan dan juga pasal bantuan kewangan ini, anda boleh is borang Request Info (klik sini) dan nanti pihak INTI akan menjawab kesemua soalan yang korang nak tanya.

So, kepada mereka yang berminat untuk menyambung pelajaran, jangan lupa melayari laman web INTI untuk mendapatkan maklumat lanjut. Jadikan INTI sebahagian daripada pilihan anda.

Regards,
-Strider-


29 comments :

  1. hehehehe... Ok lah tu... Macam mana cuti2 kat JB? Bila cash out nanti leh la belanja... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...cuti-cuti okay jer bro..banyak gak tempat makan yang dapat cuba..hehehe..insyallah kalau rezeki nanti kita lepak minum..hehehe

      Delete
  2. tahniah.. ramai yg buat entry pasal ni. hehehe

    ReplyDelete
  3. tahniah bro..
    pandai ulas iklan cpuv.. idea yg menarik. bleh la try lepas ni.

    ReplyDelete
  4. SA pun dpt cpuv inti college ni....sedang menari amount tu....

    ReplyDelete
  5. Tahniah. semoga makin bnyk CPUV dr nuffnang lepas ni. :)

    ReplyDelete
  6. Pelajar-pelajar lepasan SPM dah kena mula menjengah mencari kursus yang bersesuaian dengan minat mereka dan INTI Collage salah satu pilihan kepada mereka juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak lynn...thanks for the extra info.. :)

      Delete
  7. klik INTI dan transition disini.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  8. dah tak mahu belajar lagi.. i'm done. ahaha.. ^^

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. tahniah..
    klik2 inti & inti sini.. :)

    ReplyDelete
  10. selamat malam,,,
    singgah dan follow blog ni,,
    follback me okey...

    ReplyDelete
  11. ramai dpt CPUV Inti college ni..sy pun..hihi apa pun rezeki ni..:)

    ReplyDelete
  12. tahniah..sy isi tabung inti dan RBH ye :) dan salam jumaat :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah Lan...
    Rezeki mencurah lagii...
    K Idah tambah lagi yea... :D

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah.. tahniah.. semoga terus murah rezeki.. :D

    ReplyDelete
  15. Wahhh rezeki rezeki. Nad punya pun tgh running ni.. Jom jom kita up earning bebanyak..

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah, rezeki...semoga terus dimurahkan rezeki ye lan...ika always akan klik3 tabung lan setiap kali singgah sini :)

    ReplyDelete
  17. Nad pun dapat jugak ni. Jom sama-sama up traffic bagi earning CPUV ni masyuk sikit hehe :)

    ReplyDelete