Wednesday, December 18, 2013

#1311 - Blogrrr 2013 Himpunan Blogger Malaysia.

AUTO PUBLISED ENTRY

Hye Readers,



Last week aku berkesempatan untuk menghadiri satu event yang dianjurkan oleh Blogrrr iaitu satu event dimana mereka menghimpun semua blogger-blogger Malaysia. Sebenarnya aku datang lambat sikit petang tu sebab ada appointment lain yang aku dah buat lebih awal disamping traffic jam yang menggila around The Mines tu.

Ketika aku sampai lebih kurang pukul 4.00 petang kebanyakkan aktivti yang dianjurkan sudah pun tamat tetapi aku dengar event sebelah padi hingga tengah hari memang meriah. Walaupun lambat tapi aku sempat untuk mendaftarkan blog aku dan mendapatkan t-shirt percuma dari Blogrr.

Sebenarnya ia merupakan satu aktiviti yang amat menarik dan aku harap mereka akan menjadikan ia sebagai event tahunan. So far walaupun lambat, aku berpuas hati dengan organizer dan petugas-petugas Blogrrr yang peramah dan friendly ketika urusan nak mendaftar..

Kalau penganjur berhasrat untuk mengadakan lagi acara seperti ini tahun hadapan, aku harap venue yang lebih sesuai dapat dipilih. Mines bukanlah satu tempat yang sesuai kerana kekurangan perkhidmatan pengangkutan awam sekaligus menyukarkan blogger-blogger dari luar Kuala Lumpur.

Hopefully next year blogrrr akan kembali lagi dan mungkin kali ini perancangan lebih jitu dapat dijalankan disamping promosi yang lebih hebat tentang event ini. Ade sesiapa yang pergi event nie sebelah pagi?

Regards,
-Strider-

32 comments :

  1. yaaaa sangat setuju...kena promote lebih lagi event macam ni sebab ika pun dapat tah last minute kut, teringin nak pergi tapi dah tahu last minute nak pergi macam mana nye --'

    ReplyDelete
    Replies
    1. hopefully next year dorang akan luaskan promosi dorang..this year pun dengar kata not bad...hehehe

      Delete
    2. tu laa baca entri2 daripada blogger yang pergi ramai cakap best and dapat banyak ilmu dari event tersebut...aishhh ruginya....

      Delete
  2. Salam..hope next year dianjurkan lg..this year x dapat pergi

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah...nanti sama2 kita tunggu announcement...

      Delete
  3. tu la..hope ini dijadikan event tahunan...boleh la berkesempatan pergi kalau berpeluang..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa, kalau jadi annual event mesti best kan??

      Delete
  4. oowh ,, azlan pergi? xnampak pun. bella mmg ade kat sane 1 hari.. hahah
    biasalah, klau jmpe dpn2 blom tntu kenal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade..tapi petang sikit baru sampai..time datang pun banyak aktiviti dah abis...bukak booth ke kat sana??

      Delete
  5. aiza tak berkesempatan pergi ke event ini pun.. hujung minggu selalu bersama keluarga.. menabung hotlink...
    p.s: baru perasan aiza tak follow blog azlan lagi.. malam tadi nak kemaskini bloglist blog dan masukkan blog strider buzz dalam bloglist lelaki.. puas mencari di dalam blog yang dah aiza follow nama blog ini tapi tak jumpa.. rupa-rupanya aiza belum follow lagi.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa...bila aiza ckp camtu lan terus double check guess what..lan pun belum follow aiza jugak rupanya...hahahaha..baru perasan...

      Delete
  6. sally singgah ke Big Bad Wolf malam tu..huhu...nmpk banner je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..kalau malam memang dah abis...rasanya event tu habis pukul 7

      Delete
  7. Tak pergi pun...memang x sempt dan kebetulan keta SA adik guna..sa GUNA KETA VIVA so x confident nak pi...dengarnya jammed teruk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. next year kalau ade nanti SA pegi..hehehe

      Delete
  8. wow this is nice. i always love social gathering among bloggers. last year i attended the event for sabahan blogger. smpai skrg kalau jumpa macam kawan rapat sudah. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan???untunglah sabahan blogger ade group yang active..hehehe

      Delete
  9. Replies
    1. bukit jalil pun not bad bro..public transport pun ade...hehehe

      Delete
  10. wahhh menarik la event mcm ni kan... boleh jmpa dgn ramai blogger hebak2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul..tapi blogger2 yang tak hebak macam saya takde orang nak jumpa...hahaha

      Delete
  11. Replies
    1. tahun depan kalau ade normi join laaa..hehehe

      Delete
  12. seronoknya boleh join/menjenguk ke event mcm tu...mesti gempak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa..i wish i cepat sampai sana...hehehe

      Delete
  13. Kurang promosi laa...

    Moga tahun depan masih istiqomah bergelar blogger... dan boleh pegi event nie.. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah....rasanya ini 1st time dorang buat..masih ade ruang untuk improve..hehehe

      Delete
  14. Harap-harap tahun depan, still ada lagi event-event untuk blogger yang macam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...nanti thun depan kita gi reramai bro...hehehe

      Delete
  15. nampak memang menarik.. bestlah sempat pegi.. klik nuffnang disini.. :))

    ReplyDelete
  16. Wahh best.. tak kesempatan utk pergi. Harap2 tahun depan diadakan lagi spt ini. Thanks sharing strider & all the best.. :)

    ReplyDelete
  17. bestnya kalau dpt join.. tgk happening la :)

    ReplyDelete