Saturday, December 14, 2013

#1301 - Special Giveaway By Afiqah

Hye Readers,

Selamat berhujung minggu semua. Aku dapat rasakan yang aku tak mampu nak buat entry sebelum tengah hari jadi aku tinggalkan korang dengan autopublish GA.Kali ini



GA kali ini bertajuk Special Giveaway By Afiqah dan kalau korang semua nak join, silalah klik banner di atas untuk mengetahui syarat-syaratnya. Banyaknya hadiah yang disertakan dan kalau nak tau dengan lebih lanjut sila klik sini

Regards,
-Strider-


10 comments :

  1. wah nak terjah gak..weekend mcm ni mmg sesuai layan segmen/ga
    all d bez strider
    isi tabung nuff sini-maple story s2

    ReplyDelete
  2. ehh sama nama dengan ika hahaha
    goodluck k lan...
    ika klik2 tabung :)

    ReplyDelete
  3. good luck yer... sy pun ada dijemput join GA ni.. in shaa Allah kalo berkesmptn... ;)

    ReplyDelete