Sunday, December 8, 2013

#1293 - United State of Pop 2013

Hye Readers,

Bagi mereka yang meminati muzik, pernah tak korang dengar lagu mash up United State op Pop DJ Earworm?? Lagu mash up ini merupakan koleksi lagu-lagu hit sepanjang tahun yang di mix oleh DJ Earworm. Sebenarnya DJ Earworm telah memulakan koleksi mash up sebegini sejak dari tahun 2007 lagi.

United State op Pop untuk tahun 2013 telah pun keluar dan sebanyak 25 lagu telah di mash up oleh DJ Earworm. Jom kita dengar mash up untuk 2013



Sebanyak 25 lagi telah dipilih untuk di muatkan menjadi mash up ini dan antaranya ialah :-

Avicii feat. Aloe Blacc – Wake Me Up
Bruno Mars – When I Was Your Man
Capital Cities – Safe & Sound
Daft Punk feat. Pharrell Williams – Get Lucky
Eminem feat. Rihanna – The Monster
Florida Georgia Line feat. Nelly – Cruise
Imagine Dragons – Radioactive
Imagine Dragons – Demons
Jay-Z feat. Justin Timberlake – Holy Grail
Justin Timberlake – Mirrors
Justin Timberlake feat. Jay-Z – Suit & Tie
Katy Perry – Roar
Lady Gaga – Applause
Lorde – Royals
Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton – Can’t Hold Us
Macklemore & Ryan Lewis feat. Wanz – Thrift Shop
Miley Cyrus – Wrecking Ball
Miley Cyrus – We Can’t Stop
OneRepublic – Counting Stars
P!nk feat. Nate Ruess – Just Give Me A Reason
Rihanna – Stay
Robin Thicke feat. Pharrell & T.I. – Blurred Lines
Swedish House Mafia feat. John Martin – Don’t You Worry Child
Taylor Swift – I Knew You Were Trouble
Will.I.Am feat. Britney Spears – Scream And Shout

Jadi itu laa entry aku untuk kali ini..Kepada mereka yang mereka yang teringin nak dengar mash up untuk tahun-tahun yang lepas, sila klik link dibawah.


Enjoy the weekend. Okay laa, aku pun nak spend time sikit masa untuk BW sebelum pergi makan tengah hari. Dah pukul 2.00pm and tengah hari pun aku tak makan lagi.

Regards,
-Strider-

20 comments :

  1. SA x dengar lagu2 mcm ni....hihihi..

    ReplyDelete
  2. Saya malah nggak begitu kenal dengan lagu-lagu United Stated, soalnya nggak bisa bahasa inggris. Tapi saya malah kenal nya sama lagu-lagu malaysia, seperti Siti Nurhaliza, Slam, dll :)

    ReplyDelete
  3. Best... best... memang selalu dengar + tengok

    ReplyDelete
  4. wahhh, minat juga dengar lagu mash up version ni...huuu...
    unik dan kreatif, pastu sedap laa dengar :)

    ReplyDelete
  5. wah.. banyaknya lagu best2.. boleh download ni. hehe

    ReplyDelete
  6. konsep mash up ni aku perasan dah jadi pilihan para artis (seniman) luar. bukan lagu je.

    ReplyDelete
  7. Selamat berhujung minggu Strider

    ReplyDelete
  8. Wahhh ni ke yang mashup mashup niiiiii ohhh heheheh wow. Sangat cool lah :D
    Love it heheheheh thanks strider :D

    ReplyDelete
  9. Wahh.. mcm boleh layan je ni.. Thanks sharing Strider..
    menabung inti.. :)

    ReplyDelete
  10. selamat berhujung minggu azlan.. minat muzik ini ya..

    ReplyDelete
  11. not bad.. pandai dia buat remix..

    ReplyDelete
  12. layannn...ada beberapa lagu yg niesa sgt2 suka jgak.. :) niesa singgah menabung..

    ReplyDelete
  13. jarang layan lagu macam ni..hhe

    isi tabung maple story :)

    ReplyDelete
  14. errr.. lagu apa pulok ni? hihihi...

    ReplyDelete
  15. http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/12/the-hottest-giveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete