Monday, November 4, 2013

#1224 - Ummi Ummi Nazeera Berkahwin Dengan Aeril Zafrel?

Hye Readers,



Cerita ini mula aku jumpa kat cari.my semalam. Aku sebenarnya pun tak tahu nak percaya dengan apa yang wartawan bernama Zubir ke tak.Disebabkan aku tak baca bipop semalam jadi aku buat beberapa rujukan kat online portal dan melaui Beautiful Nara aku jumpa artikel berkaitan.

Rupanya Zubir ada mendapat maklumat  mengenai khabar angin yang  Ummi Nazeera  telah berkahwin dengan Aeril Zafrel.Menurut Zubir, khabar angin yang telah didengarnya ialah Aeril mula berkenalan dengan Ummi di set penggambaran filem Penanggal yang diarahkan oleh Ellie Suriaty

Namun melalui apa yang aku baca kat Beautiful Nara, Ummi Nazeera telah tampil untuk menafikan tentang semua khabar angin tersebut melalui akaun twitternya


Kenyataan itu sekaligus telah menepis semua dakwaan yang dilontarkan oleh Zubir ini. Sebenarnya Zubir ini memang suka buat cerita sensasi tetapi kadangkala ade cerita sensasi dia ade yang benar. Untuk kes ini pulak masih samar-samar lagi. Hopefully ia kekal hanya sebagai khabar angin, kalau tak haru beb...

Regards,
-Strider-

10 comments :

  1. Cerita panas senang dapat publisiti. Hehe...

    ReplyDelete
  2. Agak-agak kalau kena saman, Zubir tulis berita fitnah lagi ke tak lepas kena saman?

    ReplyDelete
  3. mmg khabar angin pn..
    zubir tu ske wat cte bkn2..

    ReplyDelete
  4. Zubir? Heh. Dalam banyak-banyak wartawan hiburan, dia lah yang paling famous. Famous sebab banyak fakta salah. Hahaha

    ReplyDelete
  5. Zubir ni tak keja lain ke nak kacau hidup org je?..kalau pasal artis ni, sy mmg tak ambil tau sgt, cukup tgok movie je..hehe..

    ReplyDelete
  6. bahaya tu kalau betul.. harap ianya hanya khabar angin saja..

    ReplyDelete
  7. Mcm2 hal bila jadi artis ni.. susah juga klu x tahan gossip atau yg lain2...

    ReplyDelete
  8. La..dengar le sangat ceruta wartawan gay dan pondan ni, puak2 ahli neraka memang suka buat cerita2 tak logik macam juga csra hidup gay mereka

    ReplyDelete