Friday, November 8, 2013

#1229 - Bloglist Update.

Hye Readers,



Aku baru sahaja balik dari kursus selama 2 hari. Akibat kepenatan aku hanya mampu update satu enty sehari dan aktiviti BW aku juga terbatas. Namun aku ingin merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada mereka yang sudi singgah blog aku dari dulu sampai laa sekarang.

Dah lama rasanya aku tak update bloglist aku ini. Buat pengetahuan korang aku ade 2 Bloglist jer iaitu satu untuk top 10 commentator dan satu lagi untuk mereka yang selalu singgah blog aku. Oleh itu aku inginkan list kat sini blog yang aku dah letak dalam bloglist aku.

Top 10 Commentator

1. Khir Khalid - http://khirkarya.blogspot.com
2.  Hazmin Hamudin - http://hazminhamudin.com/
3. Yumida - http://umikasum.blogspot.com/
4. Ujie - http://ujieothman.blogspot.com/
5. Mizz Aiza - http://blogmizzaiza.blogspot.com/
6. Amanina Mads - http://lynathegojes.blogspot.com/
7. SM Botak - http://bumibukansfera.blogspot.com/
8. Liza Licha - http://lilylicha.blogspot.com
9. Izni Hafiz Abd Rashid - http://apakehei.blogspot.com/

Blog Selalu Singgah

1. Farid NZ - http://nikakihijau.blogspot.com/
2. OndScene - http://ondscene.my/
3. Bobiedanbad - http://bobiestory.blogspot.com/
4. Aefa Aerisya - http://aefaaerisya88.blogspot.com/
5. Anak Askar Pencen - http://anakbekasperajurit.blogspot.com/
6. FishaFa - http://inilolipopsaya.blogspot.com
7.  Jesse Miller - http://theawakeningofjessemiller.blogspot.com/
8. Aemy Nadira - http://www.emynadira.com/
9. Ridwan Kelubi - http://www.kl-bloggers.com
10 Elih Japahar - http://blogofelih.blogspot.com
11. Muhammad Khairuddin Lim - http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com
12. hasrul Hassan - http://www.hasrulhassan.com/
12. Kisah Si Dairy - http://www.kisahsidairy.com/
13. Suria Amanda - http://suriaamanda.blogspot.com

Itu merupakan 2 bloglist yang aku dah update. Sebenarnya aku ade masalah lagi sikit bila ade yang dah update entry tapi dekat bloglist aku tak update.aku masih mencari cara untuk selesaikanya. Bloglist aku takde yang special sangat pun tapi ia merupakan list pertama kalau aku nak BW selepas singgah blog mereka yang drop komen kat sini

Jika ada diantara korang yang letak aku dalam bloglist korang tapi tak ada dalam bloglist aku sila bgtau kat komen yer supaya aku boleh balias jasa korang., sebagai manusia biasa kadang-kadang aku terlepas pandang.

Regards,
-Strider-

18 comments :

  1. nampaknya saya tak selalu singgah..hehehehe....kalau bleh saya nak letak semua follower dalam bloglist saya...senang nak blogwalking bagi mereka yang update entry terbaru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbnarnya Kisah Si Dairy memang ade dlm BL sblm nie..tapi sbb bloglist ade prob so saya remove semua dan masukkan balik..sbb tu bila tengok list tu ada rasa mcm tertinggal..hehehe

      Regards,
      -Strider-

      Delete
  2. yeayyyyy!!.. happy sgt. gud news nih dpt masuk bloglist azlan. hehe

    ReplyDelete
  3. Thanks......salam blogging. semoga berjaya.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Link SA dah letak dah..sebenarnya kes dia sama macam SI Dairy..dah letak before tapi sbb problem(blog tak update automatically) jadi aku remove semua dah letak balik..bila tengok rasa ade yang tetinggal tapi tatau sape..hehehe

      Regards,
      -Strider-

      Delete
  5. Salam...just blogwalking....semoga kita saling sokong menyokong antara satu sama lain...

    ReplyDelete
  6. Hehehe. Thanks bro sebab sudi taruk link blog aku. Aku pun ada jugak taruk blog bro dalam bloglist.

    ReplyDelete
  7. Thanks bro sebab singgah my blog. In fact u are one of the earliest to comment my blog-) semua ni pun sbb SA. She recommended me to follow u-)

    Thanks again anyway-)

    ReplyDelete
  8. wah..ramainya....tp kita x tersenarai..hahahahha.....salam jumaat

    ReplyDelete
  9. untuk tersenarai, nak lelaju singgah sini lah lepas nih..hahahah..

    ReplyDelete
  10. teringat masa mula2 memblog dulu. ada bloglist, chatbox, archive, widget2 semua. tp skrg dah kosong belog tu.

    ReplyDelete
  11. Wah.. saya pun ada rupanya.. All the best Strider.. t kasih.. :)

    ReplyDelete
  12. wahh.. terharunya.. terima kasih :)

    ReplyDelete
  13. terima kasih sudi masukkan blog akak dalam bloglist juga.. :D

    ReplyDelete