Friday, November 1, 2013

#1216 - Dimana Silapnya?

Hye Readers,

Gambar ini aku dapat melalui email yang dikirimkan oleh seorang kawan aku melalui group email. Jangan tanya dari dekat mana gambir ini diambil sebab kami pun tak tahu..Tapi boleh korang kesan dekat kat mana silapnya?



Kalau macam ini siapa nak disalahkan?

Regards,
-Strider-

19 comments :

  1. tak faham mana silap..

    penggunaan campur2 bi ngan bm ke? hehe tu yang saya nampak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..itulah yang cuba disampaikan..hehehe

      Delete
  2. Banyak perkataan bahasa inggeris yang dimelayukan...Pelik bunyinya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa..kan??dah jadi lain macam pulak..hehehe

      Delete
  3. erk..puas tenung.. salah eja?? atau kesilapan aras?? :/

    p/s-dah follow kembali..

    ReplyDelete
  4. Ni la masalahnya bila menyundalkan bahasa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pedas comment tu tapi tepat sekali...hehe

      Delete