Tuesday, September 24, 2013

#1151 - Imam Pranks

Hye Readers,

Hari ini aku nak share lagi satu video ngan korang. Video kali ini tak melibatkan mana-mana selebriti di Malaysia tapi melibatkan seorang yang didakwa sebagai imam. Aku tak sure video ni dirakam di mana tapi aku salute laa imam nie...jom layan video nie..


video


Imam ini tidak sedikit pun gentar dengan apa yang bakal terjadi kerana dia hanya takut kepada Allah s.w.t dan aku respect imam nie kerana dia sedikit pun tidak marah kepada produksi  yang cuba memperbodohkan dia..

Sabar itu separuh dari iman, semoga kesabaran imam ini dapat membuka pintu hati krew-krew produksi yang didakwa bukan Islam..

Regards,
-Strider-

4 comments :

  1. dalam keadaan genting, kepercayaannya cuma satu. mulut tak lepas daripada ayat2...

    ReplyDelete
  2. ada jer cara mrk nak burukkan Islam ...

    ReplyDelete
  3. Haha, I don't know what to feel after watching this video.

    ReplyDelete