Thursday, July 18, 2013

#1124 - Salam Ramadhan Dari Strider

Hye Readers,



Hampir 2 bulan since last post aku kat blog nie...seperti biasa isunya banyak tapi masa yang selalu membataskan penulisan aku kat sini dan tak dilupakan tahap kemalasan yang melampau..Sekarang nie pun dah masuk bulan Ramadhan dan tak lama lagi umat islam akan menyambut hari raya.

So entry pendek aku ini hanyalah untuk mengucapkan Salam Ramadhan kepada semua umat islam yang membaca blog ini..Walaupun macam dah lambat tapi its better late than never kan?? Okay laa..aku nak sambung buat keje sikit sambil BW ke blog rakan-rakan yang lain..

Regards
-Strider-

7 comments :

  1. Salam Ramadhan utk Azlan jugak.
    Mmg dh lama azlan tak menulis...mybe kena target seminggu sekali tulis. Kalau tak makin malas nak berblog.

    ReplyDelete
  2. Selamat menjalani ibadah puasa ...

    ReplyDelete
  3. Salam ramadhan... Macam mana kg baru ok? Di bulan ramadhan ni hehe

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadhan Lan....
    Samalah AJ pun...
    Mood memang malas jeee..
    Hehheheheh...

    ReplyDelete
  5. x terlambat... lama lagi nak puasa ni. hehe

    anyway selamat menjalani ibadah puasa :)

    ReplyDelete