Thursday, March 7, 2013

#1094 - Siapa blogger bertuah by Anak En.Yusni

Hye Readers,



Semalan aku baru lepas kena tag oleh kak Ujie dalam satu segmen yang dianjurkan oleh blogger yang dipanggil Anak En Yusni..So since aku ade masa terluang kejap so aku join laa ek...

Syarat dia kena tag 3 orang so aku tag laa yer...
- Diana
- Ayue Jean
- Asmieza

So itu jer laa untuk segmen nie...kepada yang lain minat nak join silalah click banner tu...

Regards,
-Strider-

9 comments :

  1. nape takde malas la join.. heheh.. gurau je bro.. k gudluck.. jgn lupa europa league pagi sok.. kekeke

    ReplyDelete
  2. Hye!! Dah join ke belum Mini GA by Iezwa Razk?
    Kalau belum, jemputlah join ye :)
    Tarikh tamat 10/3/2013.
    Ada 40 hadiah untuk dimenangi.
    Tiga hari saja lagi .CEPATTT!! Sebelum terlambat :)

    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk_15.html

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan...Dari segmen yang sama & follow sini...jom singgah blog che yam pula..

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
  4. datang singgah sini dari segmen yg sama...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
  5. hai...singgah dari segment yang same..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/siapa-blogger-bertuah.html

    ReplyDelete
  6. hai...singgah dari segment yang same..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/siapa-blogger-bertuah.html

    ReplyDelete