Tuesday, February 19, 2013

#1072 - TERKINI : My Channel 13

Hye Readers,



Apa dia My Channel 13 tu??actually aku pun masih blur lagi 1st aku jumpa website tu kat sini..Secara ringkasnya ia adalah satu channel yang diwujudkan sempena dengan Pilihanraya Umum akan datang bertemakan Suara Hati Rakyat..

Since benda nie baru lagi so aku tak sempat habis browse lagi..ade sesiapa yang pernah browse???Aku sendiri tak sure site nie berpihak kepada mana satu tapi both side of story ade..Maybe dorang nie bersikap independence kot..

Tapi apa-apa pun bagi yang berminat untuk update or ikut cerita pasal politik, maybe korang leh gunakan website nie sebagai sumber atau bahan rujukan. Dengan dunia semakin moden pelbagai info boleh kita dapat..Terpulang kepada kita untuk memilihnya... :D


Regards,
-Strider-

11 comments :

  1. salam ingtkan nak bghu ada siran televisen yg lain tadi rupa2nua perihal politik dah hee..

    taku suka ambil thu sah2 blh buat kpla pening heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..its, sokey..bukan semua orang pun minat bab2 politik nie..hehehe

      Regards,
      -Strider-

      Delete
  2. test 123 komen..

    ada pula yg bukak cenel lain hurm apa makdus agenda yang ingin d ketengahkan ini.?

    ReplyDelete
  3. xyah la update pasal politik..xsuka la..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh...jgn salah paham..ini bukan entry nak update pasal politik laa..hehehe.. :D

      Delete
  4. baru tau nih...suami akak suka politik..balik2 je dari kerja terus online nak tengok berita politik..heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tambah lagi satu channel utk dibaca..hehehe

      Delete
  5. Replies
    1. yup..rasanya ini pun baru buat kot kak..hehe

      Regards,
      -Strider-

      Delete
  6. Benda baru ni. hehe. Nanti nak try tgk la hihi

    ReplyDelete
  7. Alamak politik ke???
    Rasanya, AJ kibar bendera putih kot...
    Hehhehehhe....

    ReplyDelete