Status

Status : FB aku dah ditukar dari Strider kepada StriderBuzz..So kepada sesiapa yang ade FB tu, jemput laa like yer..nanti kita borak kat sana..hehe..thank you...

Strider Buzz

Thursday, February 14, 2013

#1066 - Bunuh Diri Di Times Square

Hye Readers,



Gambar tersebut aku dapat dari twitter dan facebook..Pada mulanya aku macam tak nak percaya sebab berkemungkinan photoshop..Tapi selepas beberapa jam dan menetiliti dari beberapa sumber, kejadian tersebut dikatakan memang-memang benar-benar berlaku di Berjaya Times Square.

Mangsa dikatakan terjun dari tingkat 6 selepas bertengkar dengan teman lelakinya..Mengikut sumber Harian Metro, mangsa yang berusia 19 tahnun dikatakan mati serta merta di tempat kejadian

Kepada semua single ladies di luar sana, jadikan laa ini sebagai satu tauladan..Bunuh diri tak pernah menyelesaikan masalah bahkan hanya menimbulkan lebih masalah kepada orang yang tersayang..

Regards,
-Strider-

15 comments :

  1. Eh?? Serius ada kes bunuh diri kat situ....
    Aduhh... Mesti trauma siapa yang tengok dia jatuh tu....

    ReplyDelete
  2. ape nak jadi la depa ni, pempuan Melayu ke tu??

    ReplyDelete
  3. Byk kemungkinan...tp stu je yg pasti dah mati apa pun x dpt..

    ReplyDelete
  4. ni akal letak kat kaki, iman letak dalam almari. ni yg jadi macam tu. =__=

    ReplyDelete
  5. huish yeke ni? mohon laa jangan nak sampi bunuh diri bagai adik-adik yg lain, kemain banyak kumbang di malaysia ni. T_T

    ReplyDelete
  6. Jgnla bunuh diriiii...

    Mcm mcm la hai. Tinggi tu..

    ReplyDelete
  7. kekonon nya hari bersejarah la tu mati di hari valentine..cam taik la depa nih..

    ReplyDelete
  8. Astagfirullah..nilah jika tiada iman dan rasa kehambaan kepadaNya.

    ReplyDelete
  9. elok la berlaku masa hari kekasih ni kan. Apa yang dapat dengan bunuh diri ni pun tak tahu

    ReplyDelete
  10. Bunuj diri kerana cinta..memang bodoh..hehehe

    ReplyDelete
  11. dia ingat couple adalah segala galanya, padahal byk lagi reason untuk bergembira menghayati keindahan kehidupan ini.

    ReplyDelete
  12. smlm petang jgk kila singgah time square....
    sebab kite tak tahu~~~ T_T

    ReplyDelete
  13. salam admin
    sungguh ker ni huhu..naik tkut pula sllu kt hotel2 ada org bunuh dri ni pusat beli belah ada..

    ReplyDelete

From Other Blogger!!!

Other Best Entry

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...