Wednesday, February 13, 2013

#1063 - SEGMEN : "WHO IS THE LUCKY ONE ? BY HANNA & KK "

Hye Readers,

Shila Amzah kemabali single!!!Who's the lucky one????itu punya segmen belum buat lagi...hahaha..actually kali ini aku nak join Segmen yang Hana anjurkan sebab aku dah janji hari tu..Bila dah janji kena lah tepati..barulah #JanjiDitepati.hehehe



So, sebab tajuk segmen nie pun dah "lucky one" so memang mengaharapkan tuah jer laa kalau aku nak menang hadiah..Kalau korang nak join segmen nie boleh click banner tu..Segmen dia sangat simple dan tak banyak benda kena buat...wish me luck.. :D

Regards,
-Strider-

9 comments :

  1. selamat bersegmen..aha..boleh jugak kan buat segmen pencarian balak shila..haaha..

    jemput join segmen..
    http://www.jeritpekik.my/2013/02/segmenblog-pilihan-februari.html

    ReplyDelete
  2. Gud luck.....
    Hehehhehe... Tetibe kuar Shila Amzah lak... =P

    ReplyDelete
  3. Tak link ek banner tu......???
    Cer check... baru nak menyebok join.. =P

    ReplyDelete
  4. Gd luck!

    Kalau yg tak banyak nk kena buat ni mmg rajin sikit join. Paling malas join kalau sponsor berjela nk kena like/follow.

    ReplyDelete
  5. Gd luck!

    Yg mudah gini mmg agak rajin nk join kann.


    *dah beberapa kali try komen, mcm tak lps. Hrp yg ni lps. Intenet akak prob.

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan :)
    wah..update rjin update blog..
    KK follow..hehe :P

    good luck n thanks sbb join segmen kami !

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama :)
    http://iweaiyraa.blogspot.com/2013/02/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

    ReplyDelete