Monday, February 11, 2013

#1062 - Event at Downtown Kampung Baru

Hye Readers,

Ini bakal menjadi entry bergambar yang panjang berjela-jela...hehehe..Last week pihak Malay Nadi Event Club selaku pengurus Downtown Kampung Baru telah menjemput aku untuk cover gambar untuk  weekend event yang mereka anjurkan pada malam minggu..

Untuk minggu nie Malay Nadi telah meyediakan dua buah persembahan untuk pengunjung downtown iaitu persembahan kebudayaan dari Artis Cilik Setiawangsa  dan juga persembahan dari sebuah band yang diberi nama "The Mute"

Jom kita roll gambar....

Aksi Adik-Adik Cilik Diatas  Pentas

Bakal mewarisi tarian kebudayaan Melayu

Ini merupakan kali kedua mereka membuat persembahan dekat sini.

Sound Check sebelum Start Performance


The Mute

Kali pertama beraksi di pentas Downtown

2 Orang Dj kacak..Nak mintak lagu atau ucapan carilah dorang

So itu antara gambar ketika event malam tu..sebenarnya banyak lagi gambar-gambar yang aku ambil tapi tak larat laa aku nak upload semua...hehehe..So, lepas tu aku pun pergi laa merayap dan usha-usha kedai lain yang sebelum nie mungkin aku tak sempat nak jenguk..lets roll again...























Untuk next week kalau aku tau apa event yang akan berlangsung aku akan update awal sikit..Ini pun aku tau last minute. Kepada mereka yang tak tahu downtown nie kat mana, ia terletak berhampiran dengan Kelab Sultan Sulaiman.

So thats all for now...sebenarnya ade lagi few event yang bakal berlangsung kat sini tapi aku belum boleh sebut lagi sebab masih belum confirm lagi..hehehe..but in the meantime kalau korang ada apa-apa pertanyaan mengenai downtown nie korang boleh tanya direct dekat Malay Nadi event Club melalui official email mereka malaynadieventclub@gmail.com ataupun social network mereka..

Twitter : MalayNadi Event Club
Facebook : Malaytown Kampung Baru 

Regards,
-Strider-

16 comments :

  1. Nanti kalau lajak ke sana AJ singgah....
    Lama dah tak jejak Kg. Baru....
    hehehhe... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. lai..lai..bwak MR Jr ngan geng-geng sekali..hehehe

      Regards,
      -Strider-

      Delete
  2. Replies
    1. xpe, nanti kalau datang KL masukkan tmpat nie dlam list tempat berkunjung..muhahahaha

      Regards,
      -Strider-

      Delete
  3. xkan update even jew???
    buat laa apa2 contest then Lan bagi laa ape2 hadiah menarik..tu nampak baju2 kat ctu MCM best jeeee HAHAHAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..contest tu memang lan ade terpikir tapi ngah cari cammana supaya semua leh participate...hehehe..ade baju lawa??nanti datang bgtau yang mana?kalau lan kenal tokey dia nnt kita mintak diskaun..hehehe

      p/s: kalau ade tokey nak sponsor baju utk contest pun best gak..hahaha

      Regards,
      -Strider-

      Delete
  4. Cameraman bro..aku dah roll semua gambar....kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini cameraman tak bertauliah..hehehehe

      Regards,
      -Strider-

      Delete
  5. Replies
    1. nanti bila2 free datang laa sini..hehehe

      Regards,
      -Strider-

      Delete
  6. ehh, kat kg baru pun dah ada downtown ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeszaa..baru jer bukak dalam 3 minggu yang lepas..bukak pun time weekend jer..hehehe

      Regards,
      -Strider-

      Delete
  7. meriahnya susasana ;) yang paling best ialah SHOPPING ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..yup, tapi belum meriah mcam big players kat danau or cheras but insyallah one day mungkin meriah..hehehe

      Regards,
      -Strider-

      Delete
  8. Wow! gambar2 terang..suka tengok..bagaikan gambar berderita...tq ke laman pesona

    ReplyDelete
    Replies
    1. no problem bro..tq sbb dtg sini gak..hehehe..gambar2 amatur jer nie..hehehe

      Regards,
      -Strider-

      Delete