Tuesday, February 5, 2013

#1051- Gadis Bunga atau Chocolate


Hye Readers,

Chocolate dan Bunga
Adoyai, Bolek plak salah buat numbering kat entry sebelum nie..sib baik tak banyak..kalau tak jenuh nak edit satu satu..So, back to our topik aku nak tanya perempuan-perempuan luar sana..Kepada yang bukan perempuan boleh refer ngan GF/Isteri/kakak atau sewaktu denganya.

Betul ke de sesetengah orang kata perempuan ini boleh diketegorikan sebagai gadis bunga dan gadis chocolate, gadis bunga adalah jenis perempuan yang suka pada bunga dan gadis chocolate pula adalah jenis perempuan yang suka chocolate berbanding bunga.

Perempuan jenis bunga ini kebiasaanya dikatakan romantik dan sebenarnya aku pun tak tahu apa yang membuatkan bunga ini disukai oleh sesetengah wanita..Mungkin sebab rupanya yang cantik dan bau yang harum kot..

Perempuan jenis chocolate pulak biasanya tak suka pada bunga kerana mereka anggap pemberian bunga itu satu pembaziran..Mereka lebih suka jika diberikan chocolate kerana chocolate sedap untuk dimakan..hahaha

Tapi aku rasa ade jugak perempuan yang suka dua-dua sekali atau jenis tak kisah pasangan dia nak bagi apa…So ladies, anda type yang mana???adakah jenis flower atau chocolate??untuk lelaki plak yang mana korang prefer nak beli??Secara jujurnya aku suka beli chocolate sebab nanti bleh pau sikit..hahaha

Regards,
-Strider-

11 comments :

  1. aku yang laki ni sukaa perempuan yang suka coklat..atleast ada la faedah kalau bagi ..hehe

    ReplyDelete
  2. Ajak kawen je, mst pompuan suke. Wahahaha...klu da jdk wife, belikan brg kemas le...

    ReplyDelete
  3. me definitely gadis chocolate! hahah 4 yrs bercinta until now seketul bunga pun x pernah dpt sbb tak best bg bunga.. chocolate best dapat makan, sedap pulak tu! kenyang pun kenyang hehe..

    ReplyDelete
  4. AJ tamak...
    Nak dua2....
    Hehheheheh...

    ReplyDelete
  5. Kalau sy, senang ja. suka dua dua. Bg ka, tak bg ka tak kisah pun. Bukan jenis meminta. :)

    P/s : Sy pun tak tau mcm mana nak mintak kat bf sendiri. Sebab bg sy kalau sy nak, sy boleh beli sendiri :)

    ReplyDelete
  6. sbgai prmpuan suka dua2..
    tp more to chocolate sbb ble mkn.. hihihi

    ReplyDelete
  7. dua2 suka. Bunga sbb rasa tenang memandangnya, tapi sayang kena buang bila layu. So, prefer coklat. Kalau ada bajet, sesekali hulurla bunga jugak.

    ReplyDelete
  8. saya tak suka dua2.. saya gadis iphone5 ngn galxy note 2 hehehe

    ReplyDelete
  9. erm actually depend la..erm coklat n bunga..asenya x slh kot klu bli dua2..hahha nmpk ketamakan la plak..hahah..erm actually perempuan ni klu dy ske something dy akn tunjuk n lelaki kna la concern skit..heheh..klu sush sgtt tnya ja..awk ske cklt ke bunga..ha kn snang..x yah nk pening kpala pkir..:))

    ReplyDelete