Tuesday, January 22, 2013

#1036 - Sex Blogger Alvin dan Vivian Kini Kembali

Hye Readers,


Aku tinggalkan sekejap isu rokok elektronik yang sedang hangat diperkatakan di kalangan perokok dan ingin membawa korang kepada satu isu yang pernah menjadi panas dulu..Masihkan korang ingat pada Alvin dan Vivian yang pernah mengemparkan negara dengan isu video sex mereka (Klik Sini)

Kini Alvin dan Vivian kembali ke alam maya dengan menggunakan sebagai Amatuer Sex Therapist di laman web youtube.sehingga sekarang mereka telah memuat naik 3 episod dalam channel mereka dan mendapat lebih kurang 25,000 view untuk setiap episod.

Memandangkan mereka bukan beragama islam jadi aku tak akan komen mengenai apa projek yang sedang mereka lakukan ini tapi still dengan pendirian aku yang apa mereka lakukan ini adalah bertentangan dengan Moral dan Culture kita sebagai seorang rakyat Asia.

Sedangkan artis Kate Wislet  pun akhirnya menyesal sebab tayang buah dada ketika pengambaran filem inikan pula mereka yang melakukan atas dasar keterbukaan sexual...Tapi apa-apa pun pilihan terletak di tangan mereka.

Untuk next episod khabarnya Alvin akan berada di sekitar Kuala Lumpur dan akan bertanya secara random kepada orang ramai berkenaan dengan isu sex..nampak gayanya mereka ingin menjadikan ini sebagai kerjaya professional...untuk maklumat lanjut korang leh baca news dari Daily Chili.

Regards,
-Strider-

9 comments :

  1. AKAK TAK PERNAH TENGOK VIDEO DEPA NIH..DAN BERHARAP JANGAN LA TERTENGOK..GELI AIH..BENDA DALAM KAIN PUN NAK TUNJUK.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun..hehe..isk..isk..isk..

      Regards,
      -Strider-

      Delete
  2. Replies
    1. giler glamer depa nie..hehehe

      Regards,
      -Strider-

      Delete
  3. Promosikan diri pada benda yang tak berfaedah...kononnya sifat keterbukaan ler....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa bila prinsip keterbukaan disalah erti..

      Regards,
      -Strider-

      Delete
  4. Bangga pulak diaorang buat benda benda macam ni kan..ishhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bangga mengalahkan artis depa nie...

      Regards,
      -Strider-

      Delete
  5. ni smua sbnrnye Lan org bodo Na ade name dgn cepat!!!

    ReplyDelete