Friday, January 18, 2013

#1033 - Maharaja Lawak Mega Final - Siapa Pilihan Anda?

Hye Readers,



Since hari ini aku agak sibuk dengan kerja so aku update benda yang ringan-ringan jer laa ek. Malam ini akan berlangung final untuk Maharaja Lawak Mega yang akan bersiaran jam 10.00 mlm..5 Kumpulan akan bertanding untuk merebut satu gelaran. antara mereka yang bertanding ialah ;-

1) Jozan
2) Boboi
3) Jambu
4) Say Who 
5) Shiro

Antara kelima-lima peserta nie Say Who dengan Boboi tak akan menang berdasarkan perfomance dorang..So aku budget yang malam nie akan menang ialah Jozan sebab populariti mereka, walaupun aku lebih suka Jambu sebenarnya..Adakah Apa pulak pendapat korang??

Regards,
-Strider-

12 comments :

  1. of coz la pilih jozan.. haha.. my favorite.. tp xdpt tgk pun.. sbb bz . rumah sewa pulak xd astro. hahhahah

    ReplyDelete
  2. suka jambu!! yeay! zizan?? xder johan boleh x agak2 buat lawak?? hehehee...vote for jambu..real lawak

    ReplyDelete
  3. siapa yang menang? Jozan ke?? baru jumpa internet...rumah takde astro..hehe.

    ReplyDelete
  4. @Hans
    oh yeah..#TeamJambu

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. @Liza Licha
    takpe..youtube kan ade...hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. @Syazana Nazri
    congratulation..Jozan menang.. :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. @intanfirdaus247
    yup..sy rasa jambu punya lawak lagi real dari jozan..oppss..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. @Hanif Idrus
    saku sebenarnya respect Shiro..dari team yang hampir disinrkan dulu sekarang dah dpt no 3 dah..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. @Aien Alien
    yup..Jozan menang semalam..Jambu dapat no 2 and shiro no 3...hehe :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete