Thursday, January 10, 2013

#1024 - Filem Red Knight

Hye Readers,



Hujung minggu England FA mempersembahkan filem terbaru mereka yang bertajuk Reds Night yang akan dibintangi oleh beberapa pemain bolasepak terkenal...hahahaha...Kenapa aku kata filem??Sebab EPL sekarang nie dah banyak sangat drama..hehehe

Untuk makluman korang sebenarnya ni poster yang aku dapat daripada one of Liverpool FC punya fan pages..Ia sempena pertembungan antara Manchester United dan Liverpool yang akan berlangsung pada 13 January 2013

Kepada peminat bola, mari saksikan drama untuk minggu nie..Aku harap Liverpool dapat mencapai kemenangan mereka setelah pusingan pertama hari tu menyaksikan Liverpool hanya bermain dengan 10 orangn tewas 1-2 di tangan Man United...hehehehe

Regards,
-Strider-

10 comments :

  1. ha..tu la..sebab tu pemain epl sorang pun tak terima anugerah kemarin ..depa nak jadi pelakon kot....heheh

    ReplyDelete
  2. :) sy tak tahu menahu sangat pasal bola ni.

    awak sy nak tny ni.

    sy rasa bahagian nuffnang sy ada masalah. mcm mana eh nak buat.

    bila sy nak letak adverts mesti tak boleh sebabnya pihak nuffnang cakap depa dah detect yang iklan tu dah pasang kat blog sy. Bila sy check dekat manage blog bahagian account nuffnang, satu adverts pun tadak.

    tp dekat bahagian blog saya ada pulak iklan.

    pening. pening :(

    ReplyDelete
  3. selamat petang..jalan2 kat umah strider

    ReplyDelete
  4. walaupun Na chelsea Na support Liverpool untk mlm tu kakakka ;D

    ReplyDelete
  5. mlm ni wayang time..hehe..nice pic cover baru atas tu.. ^^

    ReplyDelete
  6. smart la poster tu :) cam nak masuk wayang lak~

    ReplyDelete
  7. poster tu agak kreatif. err...itu yg bertanduk tu sir alex ferguson kan? sori tak layan bola sangat. heeee.

    *tak taw nak komen apa...komen poster pun boleh la. :D

    ReplyDelete
  8. poster tu agak kreatif. err...itu yg bertanduk tu sir alex ferguson kan? sori tak layan bola sangat. heeee.

    *tak taw nak komen apa...komen poster pun boleh la. :D

    ReplyDelete