Saturday, January 5, 2013

#1019 - Cara Untuk Mendapat Hari Yang Indah

Hye Readers,

Selamat berhujung minggu...Hari ini aku nak buat entry bergambar skit tapi gambar2 nie aku dapat dari email dulu..So, untuk model aku kali ini aku aku akan gunakan Mr Kucing untuk tunjukkan bagaimana caranya..Aku panggil dia kucing sbb itu bukan kucing aku dan aku xde nama untuk dia...haha..Let roll








Okay laa, since esok Sunday boleh laa korang amalkan tips nie..Hari ini aku kena jadi baby sitter untuk anak buah aku till midnight so klu aku free nanti aku update entry lagi..hehehe

Regards,
-Strider-

10 comments :

  1. ala2...swetttttt nyer model dia...:):)

    ReplyDelete
  2. wah..bagusnya...nanti dah ada anak senang la bini..

    ReplyDelete
  3. wah..bagusnya...nanti dah ada anak senang la bini..

    ReplyDelete
  4. @Hans
    tido jangan tak tido hans..weekend bukan selalu..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. @Gadis Desa
    hahaha..model free nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. @the malay male
    ini pinjam kucing ko jap..kahkahkah

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. @diana
    sib baik anak buah dah besar2 kak..senang skit nak jaga..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete