Thursday, January 3, 2013

#1016 - Siapa Nak Jamin Zarina Anjoulie?

Hye Readers,

Semalam aku ade baca paper yang sorang artis bersama kekasihnya telah ditahan oleh pihak berkuasa dalam satu serbuan yang dijalankan dekat sebuah apartment di Damasara Damai. Artis tu ditahan kerana memiliki dadah jenis Eramin 5 seberat 0.6gram.

Credit : Harian Metro
Arini dalam akhabr Metro ada menyiarkan yang artis tersebut merupakan seorang Pelakon dan model yang dikenali sebagai , Zarina Anjoulie..Ini bukan kes kontroversi yang pertama untuk beliau kerana sebelum nie dia pernah terbabit dengan kontroversi seperti gambar lucah, kes dadah dan juga pergaduhan dengan beberapa artis.

Sehingga hari ini Zarina masih lagi berada dilokap belum ade ahli keluarga yang datang untuk menjamin dirinya..Daripada apa yang aku baca tuan rumah ade datang dan cuba menjamin beliau namun ditolak oleh pihak mahkamah kerana mereka tiada pertalian keluarga..

So siapa yang mahu jamin si Zarina nie??Aku nak jamin pun tak boleh sebab takde pertalian kekeluargaan..Mungkin keluarga belum tahu pasal penahanan nie..tunggu jer laa, nanti ade laa orang jamin tu., hopefully lepas kena jamin nie dia dah boleh fokus kepada kariernya jika dia masih berminat.

Regards,
-Strider-

12 comments :

  1. tutup muka buat apa..selama ni dok tayang satu badan tak pulak malu..heheheh

    ReplyDelete
  2. ada ke orang nak jamin..family dia lah kot

    ReplyDelete
  3. semoga dia jumpa 'jalan pulang'..

    ReplyDelete
  4. ada ke yang nak jamin diorang?

    ReplyDelete
  5. Reply drpd entri leeza :
    1. yup buat roti john pakai roti gardenia jer... tu jer yg ada di rumah...

    2. try lah buat.. sedap juga rasanya.. letak mayonise,sos yg oren tu apa nama tah.. perghhh

    ReplyDelete
  6. nasiblah tuh.. dia minat lagi nak jadi artis ni??

    ReplyDelete
  7. @diana
    haha..tu mesti sebab rasa bersalah kak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. @abah khalisha
    tu laa..mintak2 laa family jamin..kalau tak lama tuh dok lokap..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. @Ujie
    amin...doakan je laa yang terbaik untuk dia kan kak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. @titan
    ntah..kawan dia try jamin tapi tak lepas..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. @Leeza dayasari [santai leeza]
    hehehe..okay gak tu..lain kali kalau ade time igt nak buat gak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. @aku HaniAsyira
    ntah laa..kalau tak jadi artis apa lagi agaknya dia nak jadi??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete