Wednesday, November 14, 2012

4 Sebab Ex Ajak Jumpa

Hye Readers,
Sekadar Hiasan
Hari ini aku nak cerita sikit pasal ex yang contact kita balik..mungkin dia contact untuk ajak lunch, dinner or brunch..Tak dilupakan jugan yang contact untuk ajak kita gi wedding or apa-apa jua aktiviti..asalkan dia dapat jumpa kita..hehehe

Well, sebenarnya ade 4 reason kenapa ex kita contact kita balik..dan reason nie memang antara common reason yang jadi disekeliling kita..hehehe

1) Mereka Nak Kembali Kepada Korang
- Bagi yang kena tinggal berkemungkinan besar mereka berharap agar benda-benda camni berlaku..The winning side biasa tak banyak complaint sebab choice in their hand.

2) Mereka nk nak Bunuh Korang.
- Ini jarang berlaku tetapi realiti memang ade especially kalau korang ade partner yang ade mental problem..Korang juga rasa ia alasan yang bagus kalau korang paranoid selepas membuat satu kesalahan besar yang mengakibatkan relationship korang ends.

3) Mereka Nak Pulangkan Barang
- Kebiasaan during relationship korang ade bagi Mug yang ade nama, or rantai bentuk love yang ade ukiran nama mungkin diaakan pulangkan balik..Kalau korang bagi beg jenama Coach or jam brand Tissot, korang lupakan je laa idea nie..Confirm ex korang simpan..

4) Menunjuk Dengan Korang.
- Ini pun satu reason yang popular jugak..Berkemungkinan besar ex ajak jumpa sebab dia nak tunjuk BF/GF baru dia, or dia maybe berjaya nail somebody yang korang tak suka dan tau korang akan sakit hati bila jumpa nanti..hehehe

Itu antara 4 reason yang paling popular apabila ex try contact balik dan ajak jumpa...Aku tatau yang mana satu paling popular antara 4 alasan nie..hehehe..korang ade alasan lain kenapa nak jumpa ex balik??hahaha

Regards,
-Strider-

p/s: Hampir mencapai milestone...yeah!!!!

18 comments :

  1. Na daa kena smua tu hahahahaha
    PADAN MUKA NA ;)

    ReplyDelete
  2. takde ex..
    kalau ada pun, takmo la jumpa balik. kot luka lama berdarah kembali.

    ReplyDelete
  3. mintak balik barang yang pernah bagi.. pernah jumpa kawan yg jadi macam ni

    ReplyDelete
  4. mintak balik barang yang pernah bagi.. pernah jumpa kawan yg jadi macam ni

    ReplyDelete
  5. nak jumpa sebab nak bagi kad jemputan kawin bleh...heeheeee

    ReplyDelete
  6. pernah dulu ex telefon. ingatkan nak ajak dating balik, rupa rupanya nak jemput pegi kenduri dia kawen. huhu

    ReplyDelete
  7. sebab no 2 tu mmg kejam..sampai nak bunuh.tp mmg wujud kes camtu.

    ReplyDelete
  8. ouch.. nk jumpa tu tgklah tujuannya.. leeza ex bf masih frenz.. dlm kesussahan pn masih menolong. ... hoooo but just frenz.

    ReplyDelete
  9. my reason, saja nk jumpa borak2. tu kalau putus secara baik la. but, i dont have an ex. so, cne tu?? haha..

    ReplyDelete
  10. hehehehehe...
    Tak der pengalaman ex nak jumpa..
    sebab lepas crash terus benci..hihihih

    ReplyDelete
  11. Ex contact sbb boring. Haha.. myesal la kot sb tggalkan gf dia dlu... hehehe =D

    ReplyDelete
  12. terbaik aa. ex sy mmg kebelakangan ni ajak jumpa. heran heran @.@

    ReplyDelete
  13. ah..tak suke.. tak suke.. erm.... nak wat camne .. jodoh takde...

    ReplyDelete
  14. i agree with no.1....ha ha..real people.

    ReplyDelete