Thursday, September 6, 2012

Painting Of Light

Hye Readers,

Kalau orang seni nie macam2 cara dia akan pikir untuk menghasilkan art...baru-baru nie aku ade tengok kat dalam internet hasil seni seorang artist bernama Janne Parviainen yang menghasilkan seni menggunakan lampu berwarna -warni...

Lukisan yang diberi nama Painting of Light ini dihasilkan dengan menggunakan cahaya lampu yang berwarna warni..aku tak tahu plak betapa semaknya rumahnya bila lampu itu ditutup..tapi bila suis dipasang memang something amazing happens..hehe..jom enyoy a few picture yg ade..







Tak diketahui pulak berapa banyak kerugian dia akibat membayar bill letrik tapi aku rasa dia mungkin gunakan lampu yang energy saver kot..and kids, dont try this at home..hahahaha..

Regards,
-Strider-

6 comments :

  1. tgk lama2 rasa takut pun ada.. fuhhh..

    ReplyDelete
  2. mmm... teman tengah fikir... macam mana yer dia buat hasil seni macam nie... memang kreatif betul la dia nie...

    Kat galeri mana la dia pamerkan hasil seni dia tu?

    ReplyDelete
  3. yelah..menarik! kreatif betul.

    tapi tak rajin la nk buat benda gini.

    ReplyDelete
  4. Kreatifnya...slow shutter speed dgn f rendahkan...?

    ReplyDelete