Status

Kepada yang ada facebook mintak tolong korang Like Strider Buzz okay tak? Thanks kepada yang dah like..Nanti kalau ade topik kita berdiskusi di sana. :D

Strider Buzz

Thursday, May 10, 2012

Update Ira dan Komen Hazrey

Hye Readers,

Susulan dari cerita pasal Ira semalam aku updatekan status video seperti rakan-rakan aku komen sebelum nie iaitu dia memang video lama waktu tahun 2011..Dan perempuan tu pun dah dijatuhkan hukuman...Moga dia
bertaubat selepas menerima hukuman tu...

Secara teorinya, si ibu dipenjarakan sejak Mei 2011. Maka, jika hukuman dijalani sepenuhnya, si ibu bakal melangkah keluar dari penjara November nanti..Agaknya ape kita nak buat time tu nanti???

Tapi tadi aku baca something yang agak menarik kat blog Bro Hazrey..Dan memang dia got a point on this issue..Kalau korang nak tau korang kena baca sendiri laa..

Pendek jer entry aku nie.. :)

Regards,
-Strider-



6 comments :

  1. Tak boleh salahkn prmpn tu 100%..maybe dia tension suami tak bg nafkah..family & msyrkt sekeliling tak support. Kalau takde sbb...saje2 pukul, tu org gila. Dah tentu masuk hospital sakit jiwa skrg ni.

    Kita sbg msyrkt kena peka & tlg kalau tau ada ibu tunggal/tinggal atau org susah.

    ReplyDelete
  2. Berfikir di luar kotak bro tu..nice entry....

    ReplyDelete
  3. gila ompuan tu....binatang pun sayang anak...

    ReplyDelete
  4. tu la..video yg lama kn..
    tp nape tetiba isu video tu dibangkitkan balik skrg ni?
    tetiba je kn..
    mst ada something ni..huhu

    ReplyDelete
  5. setuju dengan kak ujie... kita tak boleh nak marahkan / salahkan org kalau kita sendiri tak pasti kan...

    ReplyDelete

From Other Blogger!!!

Other Best Entry

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...