Tuesday, March 20, 2012

Spam Bukan Cara Marketing

Hye Readers,

Pagi tadi baru dapat lagi satu spam email dari norizampkg@gmail.com berkenaan dengan satu program affiliate menawarkan peluang perniagaan..Aku sebenarnya sedih tengok orang yang berniaga macam nie..Menggunakan spam sebagai satu cara untuk berniaga...

Kali ini peniagaan yang menjadi mangsa ialah http://www.ulike.com.my dan aku nasihatkan kepada sesiapa yang membaca supaya tak payah laa join program nie..Sebab ape??Kalau betul mudah untuk dapatkan duit aku tak rasa mamat nie sampai kena spam orang untuk buat merketing..

Kalau nak buat bisnes online kita kena pandai marketing dan spam orang tu bukan salah satu dari marketing...Itu namanya meminta orang menyumpah kita supaya bisnes kita lingkup...Banyak dah aku terima email-email berbentuk spam nie..

Regards,
-Strider-

5 comments :

  1. Cara ni lg buat org pndng rendah & nampak terdesak.

    ReplyDelete
  2. nk berniaga apa pun,ikut cara yg btul,jgn smpai org sakit hati plak kan lan.

    ReplyDelete