Monday, March 19, 2012

Konsert F1 Dibatalkan

Hye Readers,

Tadi aku terbaca kat MSN Malaysia yang pembatalan konsert F1 secara rasmi dah diumumkan oleh pihak penganjur..Feedback dari umum setakat nie adalah 50-50 sebab ade yang suka dan ade yang tak suka..Bergantung kepada individu sendiri..

 

Memetik kenyataan penganjur,  "Enterprise Entertainment dengan dukacitanya memaklumkan tentang pembatalan konsert F1 Rocks yang dijadualkan pada 23rd dan24th Mac 2012 dibatalkan atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan..Enterprise Entertainment memohon maaf atas segala kesulitan yang dihadapi".

Selain dari Kylie Minogue, konsert itu juga akan dimeriahkan dengaan  American award winning Kelis. Khabar angin juga tersebar sebelum ini yang Bon Jovi juga akan berada di Kuala Lumpur pada 25 Mac 2012.

Aku sendiri tak sure samaada ini masalah dari pihak penganjur atau dari pihak berkuasa..Apa-apa pun kepada sesiapa yang dah beli ticket korang tunggu laa update seterusnya..Aku rasa mesti ade refund kalau konsert ini dibatalkan secara menyeluruh..hehe

Sumber:  MSN Malaysia

Regards,
-Strider-

4 comments :

  1. salah 1 promosi.tp kalau da mnat f1,cncert batal pun no hal.

    ReplyDelete
  2. takpelah lan duk umah ajer lah.....hehe

    ReplyDelete
  3. OMG! Bon jovi???what the----!!??arghhhh!

    ReplyDelete