Friday, March 9, 2012

BEN ASHAARI dan RAKAN BLOGGER

Hye Readers,

BEN ASHAARI

Hari ini aku nak join segmen dari Bro Ben Ashaari..1st time  nak join segmen2 macam nie..nampak pun cam stylo...

So ape yang aku kena buat adalah cerita ape menarik berlaku hari ini dalm (10 patah perkataan)???

"Ade Orang Tido Dalam Masjid Time Khutbah Jumaat"

Note: Serius kelakar kalau korang tengok

Regards,
-Strider-

16 comments :

  1. kite pon msok segmen same. slm kenalan http://adzahaiqal.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  2. kite pon msok segmen same. slm kenalan http://adzahaiqal.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama..
    http://awansamudera.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  4. tdur time lec mengajar lg lawak lan.kita yg ngntuk hilang ngntuk.psiko je.

    ReplyDelete
  5. hehehehe...
    jomm. tgk ape berlaku kat syaaa....
    http://slumberznanie.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  6. dtg dari segmen yg sama, done follow ur blog

    visit me

    http://lifewifvanessa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    follow kalau sudi ^^

    ReplyDelete
  7. singgah :D

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  8. Wahh, belog awak kena pilih dgn abng Ben lah ! Saya pon same jugak :)

    http://adibsblogsite.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  9. Dia ngantok sangat tu kot..

    Fiza datang dari segmen yang sama ^__^
    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  10. RUGINYA SAYA TAK DAPAT JOIN SEGMEN NI

    Saya follow sini walaupon tak join segmen ni :D

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. hoho setailo la ben ni...hehe

    pekabo bro?apa plan hujung minggu?

    ReplyDelete
  12. Arol Mubin datang bersiar-siar di blog Strider Buzz. :D

    ReplyDelete
  13. Dtg dr segmen yg sama jgn lupe follow i back
    Kumahuitu.blogspot.com

    ReplyDelete