Thursday, December 15, 2011

Video Pelajar Dicampak Keluar Dari Tren Jadi Popular

Hye Readers,


Video seorang penumpang yang dah menghumban seorang pelajar keluar dari LRT dah menjadi video yang semakin popular di inter sekarang nie...Laporan mengatakan yang pelajar tu bertengkar dengan ticket inspector sambil mengeluarkan kata-kata yang tak sedap di dengar..

Dekat YouTube video tu dah ditonton sebanyak 264,000 kali ..video tu yang menunjukan penumpang tu bangun..tanya orang tu nak halau atau tak...bile da dapat lesen dia pun tarik budak dan campak dia  keluar ke platform dekat Linlithgow station.

Kejadian yang berlaku di UK itu jugak dah  mencetuskan satu Facebook tribute group yang dipanggil  Pay Yer Train Ticket atau Big Man Will Chuck Ye Aff...hehehe

Sehingga semalam pelajar terbabit Sam Main yang berusia 19 tahun kata dia dah bayar untuk tiket dan dia tak ade sikit pun rasa malu pasal kejadian tu..Laporan juga telah dibuat keatas ScottRail dan polis masih lagi menyiasat..hehehe...

Aku tak jumpa plak video asalnya tapi kalau nak tengok video tu dari uploader yang lain korang leh Klik Sini..macam2 jenis feedback gak aku baca dari video tu..

Sumber: www.thesun.co.uk

Regards,
-Strider-

11 comments :

  1. azlan, kau buat hati aku debar2 fikir yang video ni melibatkan moving train. gua ngeri kalau moving train.

    ReplyDelete
  2. errkkk.....!!!!



    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/cabang-yang-tak-mungkin-tersimpul.html

    ReplyDelete
  3. takut nak tonton video ganas2 ni..serammm!!!

    ReplyDelete
  4. tak pasal2 keno campak keluar..haha

    ReplyDelete
  5. @najwa aminah abas
    kalau on a moving tren tu memang btul2 kejam..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. @diana
    tak ganas laa kak..tolak2 skit jer..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. @Papa Mifz
    tu laa pasal..tapi aku tatau yang mana satu betul..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. @zati embong
    tu laa..sib baik..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. bayar tu tak kisahlah tapi bahasa kena baik kan...tak pasal2 kena campak keluar

    ReplyDelete