Saturday, December 17, 2011

Company Futsal Tournament

Hye Readers,

Hari ini aku rasa sikit penat sbb aku baru jer abis company nyer futsal tournament pagi tadi..actually aku nak taip entry pun malas nie..hehehe

Unfortunately its not ours
Pencapaian tadi xde laa bagus sgt sebab lepas group stage ktorang kalah kat knock out games..hehehe..tapi xde laa teruk sangat..kalah 1-0 jer..hehehe...

But kehampaan ktorg tertebus dengan pencapaian team wanita yang menjadi naib johan...hehehe...tak sangka plak WAG opis aku nie handal-handal belaka..hehehe..tak sia-sia dorang practice before game..

Ok laa..sebab jari jemari aku pun dah sakit menahan bola tadi..dan nak reply komen member2 so malam nanti jer aku publish entry..hehehe...Sib baik game EPL yang best suma main esok kecuali Chelsea yang main late kick off malam nie..

Majulah Sukan Untuk Negara!!!!

Regards,
-Strider-

5 comments :

  1. hihi,lepas pnat kerja, dpt bersukan mmg best.hihi

    ReplyDelete
  2. huh..diri ini mmg buta futsal!

    ReplyDelete
  3. @zati embong
    hehe..btul tu..asyik kerja pun tak best gak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. @Ujie
    hahaha..xpe mesti ade benda yg awk celik..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. tak reti main futsal bro,main hoki blh..heheee

    #suka tgk bola je la..hehee

    ReplyDelete