Friday, December 23, 2011

Bunuh Diri Sebab Tak jadi Dating!!!

Hye Readers,

Gabrielle was left distressed after receiving a message cancelling the date
Lawa gak budaknya..cam mana leh kensel??
Cinta ini membunuhku..pernah dengar tak lagu ini..aku rasa ape yang disampaikan hanyalah cliche tapi tak sangka plak sebenarnya cinta nie boleh betul-betul bunuh orang..hehe..

Ini yang terjadi dekat seorang gadis di UK yang membunuh diri hanya sebab seorang budak lelaki cancel date ngan dia..macam tak masuk akal pun ade...hehehe..

Gabrielle atau Gabby seorang student dan juga model membunuh diri dengan melompat ke atas landasan keretapi setelah temujanjinya untuk tengok wayang dibatalkan oleh seorang budak lelaki..

Kejadian nie berlaku pada April lalu dan news yang aku baca nie adalah inkues mengenai kematianya dimahkamah..Sebelum kejadian Gabby telah update statusnya di facebook berbunyi "I am going to kill myself tonight"

Kalau semua perempuan macam dia abis laa spesis pompuan kat dunia nie sebab aku rasa ramai lagi pompuan yang mengalami nasib yang sama..Jadi kalau date tu kensel jangan laa patah hati sangat ye..Don't try this at home..

p/s: Kalau aku dapat cancelation kuar tetap keluar..tapi ngan siapa tu tak tau laa..hehehe


Sumber: Daily Mail, UK


Regards,
-Strider-

12 comments :

  1. Lost someone find somebody :) hihihi

    ReplyDelete
  2. hahahah sebab dak laki tu dating ngan saya heheh

    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/yes-aku-benci-kau-lalat.html

    ReplyDelete
  3. @bobiedanbad
    haha..that's so true..hehe.. :)

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. mungkin lelaki tu kensel dan cakap sesuatu yang buat dia kecewa kot..kan???

    ReplyDelete
  5. Ishhhhh Issshhhhh mesti frust sangat laaa tue kan...

    ReplyDelete
  6. @c'axoera
    hahaha..yer ker???but the boy was me..hehehe :)

    Regards,
    -Strider

    ReplyDelete
  7. @diana
    mungkin kot..takde plak dorang bgtau ape yang lelaki tu cakap..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. tak patut pasal tu pun nak bunuh diri..

    #cantik ppuan ni..hehee

    ReplyDelete
  9. @Adylia Qarissa
    ntah laa..mungkin kot..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. @Woofer Storm
    hehe..mmg lawa pun..hehehe

    p/s: dengar kata bro laa lelaki yang cancel dating tu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. ini mesti budak lelaki tu kaya banggat...hahaha

    ReplyDelete