Friday, November 4, 2011

Semoga Selamat Smpai Ke Destinasi

Hye Readers,

Esok lusa ramai orang yang start balik ke kampung untuk meraikan Hari Raya Aidiladha..So sebelum korang semua balik korang boleh laa tengok video from you tube ni..Klik Sini dan aku harap korang selamat pergi dan pulang..

Video ni da lama keluar tapi sebab aku tertengok tadi dan kena plak time nie ramai yang nak balik kampung so aku rasa video ni sesuai untuk ditonton..Mana tau seba sedikit boleh dijadikan pengajaran..akhir kata drive carefully!!!!

aku paling suka background music dia and part :-

These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase


Regards,
-Strider-

2 comments :

  1. selamat bercuti.. selamat hari raya ye..:)

    ReplyDelete
  2. kak Diana: tq kak..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete