Wednesday, November 23, 2011

Jual Suami Sendiri Di Internet


This ad was meant as a joke.

Nie lagi satu citer pelik aku baca..ade ke seorang suri rumah nak jual laki sendiri..hehehe..katanya laki dia senang dijaga..just bagi makan dan minum secukupnya...

Terjadi dekat Utah, Amerika Syarikat, seorang suri rumah Alyse Baddley's telah berpakat dengan mak mertuanya untuk menjual suaminya Kyle Baddley, 22 yang asyik 24jam main game Call Of  Duty sejak pulang ke Amerika dari Afghanistan.Kyle juga merupakan seorang tentera yang dihantar pulang akibat kecederaan..

Alyse memberi tahu kat ABC News yang benda tu hanyalah satu lawak jenaka tak tak sangka ramai orang yang minat nak beli..hehehe..jangan terkejut sebab ade jugak yang nak tukar tempat dengan kyle nie..

"The ad was all just a joke, and I love my husband and he loves me," itu laa kata-kata Alyse yang terkejut selepas mendapat banyak perhatian sambil mengaku bahawa iklan tu adalah satu benda yang cool..hehehe

Kyle pulak kata dia memang sayang giler kat Alyse dan bini dia laa antara yang supportive bile dia nak beli game tu...(sape tak sayang bini oi..).hehehe.. bagi Alyse plak dia cukup gembira apabila suami tersayang berada di rumah...

Kira okay laa tu..sekurang-kurangnya Alyse tau yang laki dia tu ade value gak...haha..ade sape2 nak try advertise suami sendiri??hahahhaa

Sumber: Daily Chili

Regards,
-Strider- 

15 comments :

  1. tak berani nak tawarkan sebab wanita melayu ramai yang suka laki orang..cari pasal la kalau buat lawak benda2 gini..heheheh

    ReplyDelete
  2. hahaha...sangat pelik..laki sendiri nak dijual..hehe

    ReplyDelete
  3. memang cuak bro..nasib main2 je..klau btul2 mcm mana..kih kih kih

    ReplyDelete
  4. belom tentu yang baru lebih baik dari yang lama.

    kerja gila apa jual suami.

    Amerika memang gila tanpa sempadan.

    ReplyDelete
  5. haha...mcm nih punyo jual beli pun ado ke...

    ReplyDelete
  6. duniakan.. mcm2.. hmm..

    http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. @diana
    hehe..betul tu kak..betul2 org lain beli baru tau..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. @ciK LyndaWawa
    sib baik dia memain..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. @ArulchelseA
    kalau betul2 dapat bini baru laa..hehe :)

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. @ctpayong
    amerika kan semua boleh..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. @ctpayong
    amerika kan semua boleh..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. @Papa Mifz
    hehehe..pelikkan dorang nie..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. @nazira
    hehee.. :) anyway thanks sebab follow..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. maane leh memain..klu saya..tak mau jual laki sendiri....hehehe

    ReplyDelete
  15. @ciK LyndaWawa
    hehehe..dorang kan mat saleh..mana ade yang serius..hehehe

    Regards,
    Strider-

    ReplyDelete