Friday, November 18, 2011

Cuti 2 Hari

Hye Readers,


Esok aku akan berangkat ke gopeng untuk menghadiri team building office aku..hehehe..rasa tak sabar pun ade gak walaupun sebenarnya dah 3 kali tertangguh...hehe


Jadi esok dan lusa xde laa petikan akhbar, atau kunjungan dari aku tapi aku da siapkan entry auto publish incase ade korang nak baca..tatau laa jadi ke tak sebab setakat nie aku pernah guna sekali jer..hehehe

Aku dijadualkan kembali di depan PC pada hari ahad tapi xsure laa pagi atau petang..Insyallah aku akan dapat jenguk blog korang pada hari ahad..aku juga ade niat nak kemaskan layout blog nie tapi takde idea lagi..nanti laa aku pikir2 time team building..

p/s: cam bebagus jer nak cuti2 nie..bukan orang heran pun..hahahaha :)

Regards,
-Strider-

5 comments :

  1. bestnya dapat pergi makan angin..hehe

    **jgn lupa bwa oleh2 tau^^

    ReplyDelete
  2. ni kira pesanan last sblm pegi cuti la ya..

    enjoy your holiday!

    ReplyDelete
  3. Team building sgt best !!
    hehe..
    see u on sunday lan..:)

    ReplyDelete