Wednesday, June 29, 2011

Macam Mana Aku Boleh Terjebak??

Hye Readers,

Da dua hari since last aku update blog nie..hehe..bukan takde nafsu tapi still ade commitment kat benda lain..hehe..so arini aku decide untuk balik kerja awal and update sambil berjalan-jalan kat blog lain..hehehe

Sebenarnya aku ade beberapa benda nak post tapi nanti-nanti laa..malas nak karang ayat..hehe..so aku citer laa ape yang terjadi kat time lunch tadi..

Aku pergi KL Sentral tadi untuk lunch ngan office mate ..Everything was okay tapi on the way nak balik ade kakak opis aku nie ajak singgah kedai jap..nak tengok sandal katanya..aku pun usha2 benda yang ade tertiba aku ternampak kasut..Kasut tu nampak cantik dan macam sedang memanggil aku..aku pun pergi la belek-belek dia sambil gatal-gatal gi test kasut tu..

“Muat plak kasut nie” tetiba hati aku cakap ngan aku plus aku tengok harga dia pun cam okay jer..Tetiba hati aku rasa cam nak bawak kasut tu balik tapi orang kedai tu tak bagi aku bawak balik camtu jer..dia suh aku bayar ikut harga after less..

Sebenarnya aku tak de cash kat tangan tapi sebab aku nak gak bawak kasut tu balik aku pinjam laa dari kakak opis aku yang nak pegi tengok sandal tu and akhirnya sales girl tu bagi gak aku bawak balik kasut tu..hehehe..pendek kata aku nak cakap aku beli kasut jer laa..hehehe..

Sebenarnya aku bukan kaki beli beli barang on the spot..aku pun pelik cammana aku leh terjebak beli kasut tu..kakak tu nak tengok sandal jer tapi end up aku yang beli.hehe..maybe da takdir aku ngan kasut tu nak wat camamana..haha..susah sebenarnya aku nak beli barang secara on the spot..itu je laa dulu..nanti aku update entry lagi..hehe..


Ini laa rupa kasut yang aku  bawak  balik hari ini..hahaha


Regards,
-Strider-

9 comments :

  1. ini dinamakan..action without plan..heehhe

    xpe..mende bole pakai lama..bukn rugi beli..

    akak biasa gtu..plan nk beli roti..alih2 terbeli kek..camno tu?..hehee

    ReplyDelete
  2. amboi2..tidur dlm snyuman la malam ni.hihi

    ReplyDelete
  3. wahh..ade kasut baru..
    xnk beli hadiah b'day utk echa ke ?
    hahaha..

    ReplyDelete
  4. ayin: kasut utk jenjalan..tapi nak bawak gi opis pun okay gak..hahaha

    Kak Sarah: btul tu..dari sy guna duit beli benda lain..hehe

    Jat: boleh laa senyum skit..haha..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. memang lawa..
    berapa ratus tu??
    akak nak beli mcm tu la untuk suami ..
    bulan 10 nanti harijadi dia..

    ReplyDelete
  6. Kak Diana: time sy beli tu ngan sale..harga dalam seratus jer..hehe

    Fyqa: hehe..thank you.. :)

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Hahahahaha... nak buat macam mana... dah tergoda... terima jer laa...

    ReplyDelete