Sunday, May 8, 2011

Vote for Top 10 Most Hilarious Haircut

Kali ini aku nak bagi korang tengok 10 hilarious Hair Cut (potongan rambut paling kelakar)…aku sendiri xtau yang mana..tapi kalo korang tgk gmbar nie..korang vote laa yang mana satu rambut paling kelakar..hahaha..

1.

2.


3

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.


Aku nak pendapat korang dalam gmbar nie sebab aku sendiri tak tahu yang mana satu kelakar..bagi aku suma kelakar..hahaha

18 comments :

  1. kelakar pic last sekali tu.ehheee
    pic kedua last n no 4 dari atas.hhee

    *tapi itu pndagan sy je bro.ehheee

    ReplyDelete
  2. bhahahahahahahhahaha.. bg lin sume lawak.. klaka giler vavi.. x ley blah.. agk2 klo rse org 2 badmud, bg tgok gmba ny.. hahhahahahahaha.. adoi, putus urat kentot tgok.. muahaha..

    ReplyDelete
  3. Manja: yer ker??klakar gak yang no 7 tu..hahahaa.. :)

    Bobie: hehe..a`a..mmg unik kan kak..hehe

    Ain: hehehe :)

    Woofer: its okay bro..bukan nyer petandingan pun..tapi mmg gmbar2 tu kelakar gak..hehehe

    Aiza: yer ker??hahaha..nnt kalo ade yang badmood ko email gmbar2 nie..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. no 1 paling klaka...tp ske no 6...mcm style plak...

    ReplyDelete
  5. pada akak, semuanya nmpak kelakar.. ha..ha.

    ReplyDelete
  6. rambut ekor ikan..
    nak tidor cemana la tu..
    heheh

    ReplyDelete
  7. Nuur: hehehe.. :)

    Shee: nak buat rambut camtu x??hehe

    kak hanis: ye laa tu..kalo sy suma style sy xnk..hehehe

    Kak Diana: ntah.itu mula2 sy skitr bile tgk gmbar tu..hehehe

    Atie: hehehe..thanks.. :)

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. picture no 4 tu macam bekas kene lempang je. ahaha.. weird tp smart!

    (^__^)

    ReplyDelete
  9. Crow: tu laa..atas pale budak plak tu..hehehe.. :)

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. no 9 tu yg x tahan.....

    lawak2


    http://manjamiloo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. jenab: hehe..tq2..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. jenab: hehe..tq2..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. jenab: hehe..tq2..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete