Friday, April 22, 2011

Menjijikan

Pertandingan ini adalah untuk menentukan orang yang paling menjijikkan di muka bumi ini. Pertandingan yang di adakan di sebuah stadium itu di mulakan dangan pengumuman dari pengacara majlis " Selamat datang ke pertandingan untuk menentukan orang yang paling menjijikan, kita persilakan peserta pertama dari negara Jerman".

Maka seorang lelaki muncul di tengah stadium sambil berlari dia buang air besar dan kecil sekeliling stadium. Penonton memberi tepukan gemuruh. "Cukup menjijikkan, lebih jijik dari FearFactor", kata juruacara." Sekarang kita persilakan peserta dari US", maka muncullah peserta dari US berlari sambil muntah-muntah sekeliling stadium. Ada penonton turut termuntah kerana terlalu jijik melihat kelakuan peserta dari US. "Wow sangat menjijikkan", puji pengacara.

"Baiklah peserta yang seterusnya dari negara Serbia". Maka muncullah peserta dari Serbia sambil membawa rantai berduri sambil melibas di belakang badannya sehingga mengeluarkan darah yang banyak. Penonton terpegun melihatkan aksi itu ada yang pengsan. Selepas terpaku beberapa ketika barulah mereka memberikan tepukan yang amat gemuruh. "Wah siapa lagi yang dapat menandingi peserta ini, ia begitu menjijikkan", kata juruacara.

"Peserta yang terakhir dipersilakan...dari Israel...". Maka dengan megahnya peserta dari Israel muncul sambil tersenyum dia memakan semua yang berselerakan di arena tersebut....

Motif: hahaha..xde motif..Israel memang jijik..hahaha

Regards,
-Strider-

6 comments :

 1. eiii..
  jijik betul la israel ni..
  sapa la reka cerita ni..
  nak bagi tabik..:p

  ReplyDelete
 2. xtau kak..tp yang penting bukan sy sbb saya dapat ni pun kat email dulu..hehehe

  Regards,
  -Strider-

  ReplyDelete
 3. huhu..ada gak ke pertandingan gini

  jika ada..xsanggup nk tonton..

  ReplyDelete
 4. hahahaha..damn..
  mmg menjijikan..
  nak baca pun dh laen dh feel ni..
  eeeeeeee

  ReplyDelete
 5. kak sarah: kalo ade pun xtau sape yang nak masuk..hehehe

  echa: hehehe :)

  Ghost: hehehe..tatau level bape tahap kejijikan nie..hahaha

  ReplyDelete